Kissies drömkille?

Kom och tänka på det här...



Ojojoj! Har vi kanske hittat Kissies drömkille?!

Jag hon påstår att hon älskar "rockers" med svart hår, tatueringar osv. Men hon verkar älska röda byxor också? Och backslick. Så vem skulle inte passa mer perfekt till henne, än Peter Jihde! Ja, jag vet, han kanske inte har backslick, men nästan ;)

Hatade inte du The Voice?

Oj,oj,oj Dessie! Vad hände nu då? Trodde du var emot Vakna med The Voice? Och nu har du börjat planera att vara med i det? hahaha säger jag bara ;)



Ojdå?


Kissie var före dig!

Dessie hissar sig själv i sin blogg, blablabla. Hon skriver sedan att "Hon kör sitt eget race". Ursäkta mig, men vem var det som började med att vara en bitch? Kissie ofc! Hon började provocera och lyckades bli en av Sveriges kändaste bloggerskor. Visserligen är Dessie det också, men du kör för fan inte ett eget race! (Enligt mig)




Du började ett helt år efter Kissie. Visserligen provocerade inte Kissie redan då, men innan dig iallafall! Sedan lärde du dig att det funkar, för man får läsare. Så då började du också?  Du kör inte ett eget race, utan du härmade bara Kissie. Tills du kunde sluta och fortsatte själva när du väl "lärt" dig.

Kissie, lär dig stava!

Lilla du, när ska du lära dig stava?



Det varken stavas eller låter 'perfym'. När nån säger det låter det parfym! Och det är så det stavas också! Right?

Du är din egen vän?

Hittade en liten rolig sak nu när jag var inne på Kissies blogg ;)

Ringade bara in Kissie där nere för att ni skulle se att det var hennes blogg!

Hahaha!

Vem lägger till sig själv under länkarna? En av dina 'bloggvänner' är dig själv! Hahahha. Hur orkar du Kissie? Bara för att göra reklam för dig själv, eller?!

Amir, Britney då?

Som alla vet älskar ju Amir (gaybloggen.com) Britney Spears? Iallafall ni som läser hans blogg?


'Anna Anka är f*n min nya idol :)'

Ja, som det står, Britney då? Britney då Amir? Har du övergett henne? För 'min nya idol' låter som att du gillar henne nu? Eftersom hon är din NYA ?! Annars borde du väl skrivit, 'Anna Anka är f*n en av mina idoler :)'. Eller nåt liknade? Tycker iallafall jag. Även fast du kanske gillar Britney fortfarande så låter det inte som det :)

OBS! Jag kommer ringa in osv med rosa nu, för att skilja sig från mängden! :) Alla andra har ju rött, så om jag har rosa vet ni ju att det kommer från mig? :)


Kanin?

Kollade in på Paows blogg imorse. Då såg jag detta. Inget att bry sig om riktigt. Nyss var jag inne på Bloggportalen. Då såg jag en blogg som jag länge undrat saker om. Så jag gick in på bloggen, och vad såg jag? Jo, Paow i samma kläder och allt! Tyckte det var lite skumt. Ringen och Uew osv har hon själv lagt dit. Hon kanske driver men ändå. hahah. Enligt 'Rahlenfeldt' så 'Sen fick jag för mig att spöka ut Paulina och hon blev min lilla Slav kannin, sööööt!'. hahah. Tyckte det var nåt roligt att skriva om ;)  





Nej, du röker inte!

Dessie har flera gånger påstått i sin blogg, att hon inte röker. Att hon smakat, men hon röker inte.

Det verkar som att hon smakat ganska mycket! Smaka ofta = Röka! Iaf enligt mig?


Bildbevis?

I.o.f skrev hon ju att hon var full, men ändå? Inte första gången man ser Dessie med en cigg.

Nu först?

Det är först nu jag ser att Paow skrivit att Dessie var med. Tyckte det tog lite tid, jämnförelse med Dessie?

Från Paow


Från Dessie









Dessie med Paow, men Paow inte med Dessie?

Hittade det här på Dessies blogg nyss. För er som inte ser står det: Jag har blivit slagen, Paulina har blivit slagen, Alexandra har blivit slagen...
Poängen är det att hon har skrivit Paulina, och vilken annan Paulina om inte Paow? Nu verkar dom iaf vara sams. Men Paulina har inte skrivit något om Dessie i hennes blogg? Hmm... Datumet är 27/9 blablabla. Klockan var 03:45:25. Det ända Paow skrivit under natten är klockan 00:02. Men asså, visst hon kanske inte sitter uppe hela natten och bloggar? Men hon har inte skrivit något om Dessie.




Känner Dessie nån annan Paulina? Hmm....

Detta var mest bara nåt roligt att skriva om :)

Tooho!

Jippie, äntligen vet jag hur man Print Screenar :D
haha, det blir nog lite enklare nu ;)


Konstigt?

Okej nu kör jag lite ;) Ni ser ju det som är inringat? Tycker det sern lite konstigt ut. Armen ser tjockare ut än vanligt? Hmm...Vad kan detta bero på? Antagligen för att hon inte Photoshoppat denna arm? Nu hittade jag ju ingen bra jämnförelsebild men jag jaja. Jag tog bara en. Också tänkte jag att "karmen" eller vad man nu kallar det (Där det står Skillnad iaf!). Ena ser ut att vara mer uppåt än andra? Eller visst, det kan ju bero på något annat men ändå. Tycker det ser väldigt skumt ut :S Sen var det det där med ?:n... Aja, jag tycker det ser konstigt ut där iaf? Hmm...Photoshoppad bränna? Kanske det. Det var det iaf. Ni kan ju sitta och tänka efter själva?



Jämnförelse:


GRATTIS STINALEE!

Det inlägg vill jag tillägna till Stina Lee som 22sep födde sin dotter Mayia (som hon tydligen heter :))!
Stort grattis Stina! :D
 


Mörkare fläck?

Tycker det ser lite konstigt ut vid mascaran? Och vid den åt vänster, blev du plötsligt mycket mörkare för en enda fläck där eller? hahah.



Men det kan ju självklart bero på nåt annat! Men jag tycker iaf det ser underligt ut ;)

Paow och Dessie igen?

Verkar som att dom blivit vänner igen?



Vet inte? Verkar som det iaf. Eftersom Dessie soc över hos Paulina inatt? Aja, får väl vänta och se ;)

Wow Paow!

Första gången jag nästan tror att nån talar sanningen med smink ;)


Bild från http://paow.se

Paow skrev på sin blogg: Haha kolla jag hade smink i håret men inget i ansiktet (?). Faktist så ser det ut som att hon inte har smink! Kanske mascara eftersom hon har solglasögon på sig, men övrigt ser det ju inte ut som det? Det ser inte så photoshoppat ut heller tycker JAG iaf. Det var egentligen bara det jag skulle skriva :P

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har itne hittat nåt att skriva om :S

Kissies nya design!

Nu verkar det var klart! Kissies nya design asså? Förvånade mig inte att hon valde en rosa färg hahah. Som hon skulle sagt "The one who makes Barbie famous". Så som sagt, inte ett dugg förvånad. Men jag tycker faktist denna var finare än den andra! Eller vad tycker ni?
(Lägger så snart som möjligt upp en bild!)
Ledsen, men jag kan inte få fram någon! Ni får helt enkelt titta på hennes blogg om ni vill se den:
http://kissies.se Om det inte funkar och kommer upp nåt annat, tryck på F5!

Om någon därut kan fixa en bild på hennes nya header åt mig, fixa gärna det då. Skulle vara väldigt tacksam! :)
och jag påminner er igen...
Om du vet hur man 'printscreen-ar' på minidator, berätta! Snälla! Skulle vara väldigt tacksam för den som kunde berätta! :) Glöm inte att den med bäst förklarning vinner en länkning ;) + Berätta HUR man gör! Och vad man ska göra SEN! T.ex ' Man trycker där och blablabla '. Och berätta vars den hamnar elr hur man gör för att få upp den på bloggen! Snälla, vill verkligen veta! :)

Kissies nya designa kommer här! :)

Ny Design!

Tjena allihopa ;)
Har suttit och fixat en ny design :) Vad tycks? Det är ju så himla tråkigt med en vanlig, så fixade en ganska "enkel" :) Hope you like it! ;)

Btw: Om ni undrar varför jag itne 'printar' bilderna så är det för, att jag inte vet hur man gör :S Eller jo, jag vet. Halvt. Men ni förstår, jag har en s.kl. 'bloggdator', miniPC alltså. Och jag har försökt 'printa' men det går typ inte :S Så, om någon där ute har en minidator och vet hur man 'printar', berätta gärna det! Skulle vara jättetacksam för att få veta det! :) Och den med bäst förklarning (och om det funkar såklart!) får en länkning i en vecka! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen ;) Ha det bra! :)

Ojämn solbränna?

Bara jag som tycker Dessie har en ojämn solbränna? Jag menar... Kolla ansiktet? Jämför ansiktet och armarna? Och midjan? Och en annan sak som jag inte ringade in... Ena benet och det andra benet. Ena är typ dubbelt så stort som det andra? Hahah. Och bara jag som tycker det ser liiite utsmetat ut, typ överallt? Fast det kanske beror på nåt annat men hahah iaf.

Obs! Det är ingen för-efter bild. Det är typ bara samma bild som sitter ihop. Iaf :)


Uppdatering: Jag har typ kommit fram till att det ändå itne är exakt likadana bilder. Man ser små skillnader. Men iaf. Kolla ena armen åt höger (där det är inringat), sen kolla du på samma ställe på andra armen. Antligen är det ljuset elr så är det Photoshoppat! Hmm, vad ska vi tro? Armen åt höger är mer "solbränd" en den åt vänster. Eller som sagt så kan det ju vara ljuset men det tycker itne jag det ser ut som? Nja, bilden åt höger är nog mer s.kl "solbränd" än den vänstra! T.o.m ansiktet är ju mörkare åt höger?

Uew...?

Bara jag som tycker det här var snuskigt? :S

Uew..?!

Bild från http://paow.se

Det där var ju fresh! NOT! Själv skulle jag aldrig kunna lägga ut en sån där bild på mig?! Men tydligen så kan du det Paulina?

Kissie i Vakna! med The Voice

Kissie i Vakna! med The Voice ;)



Kul att få se hur hon är utan för bloggen :) Liksom Alexandra och inte Kissie? Eller vad säger ni? :)

kollasanningen.blogg.se Stor miss Dessie!

jadu Dessie...Tror du vi är blinda elr? :S

Ni ser nog vad jag menar...?

Bild från http://dessie.se

Hahahaha! Är du seriös eller?
•••För er som ej fattade•••
353? No way! Egentligen står det 53 ! Hon har bara kopierat 3:an och lagt den framför 5:an. Som bevis kan ni ju se att 3:an är ivägen för MSNgubbarna. Eller har den blåa bara blivit halv? :S

http://kollasanningen.blogg.se

Denna blogg skapade jag för att jag blev "inspirerad" av dom andra skvallerbloggarna. N.Bitchie, FS t.ex :) + Att jag hittade en big miss i Dessies blogg som jag hade lust att lägga upp ;) Jag har inget emot dom här storbloggarna, vissa av dom läser jag faktist! Den här bloggen är mest till för när jag har tråkigt och har hittat nåt smarrigt att skriva om ;)

Hoppas ni gillar bloggarnas sanning på den här sidan: Kolla Sanningen!


RSS 2.0